Nidi fettuccine Gragnano 500g
Nidi fettuccine Gragnano 500g
Kvalitné prémiové cestoviny vyrábané podľa tradičnej metódy, takmer 500 rokov staré. Zobraziť viac
Pri výrobe týchto cestovín sa používajú zmesi najlepších druhov múky z tvrdej pšenice s vysokým obsahom bielkovín as nízkym obsahom popolov. Používajú sa bronzové nože na krájanie cesta a nízky tlak pri vykrajovaní.
Zloženie
Semolina z tvrdej pšenice , voda.
Obsahuje lepok.
Ako prebieha sušenie?
Cestoviny sú sušené pri teplotách 43-48 ° C, v statických sušiarňach po dobu 1-2 dní podľa druhu (oproti 6 hodín u klasických cestovín), čím si zachovávajú lepšie nutričné hodnoty. Takto sa lepšie v cestovine uchovajú bielkoviny, a tým majú aj lepšiu chuť a vyššie nutričné hodnoty.
Návod na prípravu
- Množstvo vody a soli : pomer by mal byť 1 liter vody, 10 g soli na 100 g cestovín
- Po 2 minútach varu je potrebné cestoviny premiešať (zdvihnúť ich od dna) tak, aby plávali voľne vo vode
- Cestoviny uvariť " al dente " (na skus), max. 10 minút inak potom pustí moc škrobu a znižuje sa ich nutričná hodnota
- Opatrne scediť a malé množstvo vody , v ktorom sme varili cestoviny je možné použiť pri konečnej úprave pre lepšiu konzistenciu omáčok
Ďalšie informácie
Balenie : 500 g
Kartón : 20 ks (objednať je možné ľubovoľné množstvo kusov)
Skladovanie : Skladujte v suchu a chráňte pred priamym slnečným svetlom
Výživové hodnoty v 100 g
Energia | 1489 kJ / 351 kcal |
---|---|
Tuky z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,0 g 0,2 g |
Sacharidy z toho cukry | 73, 0 g 4,0 g |
Vláknina | 3,0 g |
Bielkoviny | 13,0 g |
Soľ | 0,0 g |
Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.