Sardinky v olivovom oleji pikantné SAPA 100g
Sardinky v olivovom oleji pikantné SAPA 100g
Sardinky v olivovom oleji s feferónkou Zobraziť viac
Všetci lekári v Taliansku, ktorí sa zaoberajú liečením cievnych ochorení a operujú rôzne srdcové problémy, odporúčajú ako základnú stravu sardinky. Podľa nutričnej hodnoty sú sardinky v olivovom oleji „POLASTRINE DI ANZIO“ v proporcii s inými druhmi obživy ako mäso, syr alebo vajcia výnimočné.
Rybou s názvom sardinka sa rozumie druh CUPEA PILCHARDUS, ktorá sa nachádza iba v Stredozemnom mori. Často sú sardinkami nesprávne nazývané aj rôzne ryby, ktoré nepochádzajú z tohto rodu (ryby z oblasti Ázie, predovšetkým Číny alebo Thajska). Tieto ryby nemajú rovnaké nutričné hodnoty a kvalitu ako pravá sardinka. Ľudské telo potrebuje mastné kyseliny, ktoré nemožno vytvoriť a ani prijať žiadnu živočíšnu a rastlinnú potravou. Tieto kyseliny obsahujú tzv. "modré ryby" medzi ktoré sa radí predovšetkým sardinka CUPEA PILCHARDUS. Sardinka v olivovom oleji je bohatá na mastné nenasýtené kyseliny. Tieto kyseliny majú protisklerózne a protitrombózne účinky, ktoré boli zistené v laboratóriu. Sardinka "Polastrini di Anzio" má tiež ďalšie významné pozitívum v prevencii pred osteoporózou, jej krehká a ľahko stráviteľná chrbtica posilňuje kosti, najmä ženy by tieto sardinky mali konzumovať veľmi často.
Zloženie
Sardinky , olivový olej, feferónka, soľ.
Použitie
- Ako večera so zeleninovou oblohou
- Na výlety – vyrieši problém obeda, stačí otvoriť plechovku
- V domácnosti – ako predjedlo alebo spoločne so šalátom
- Na nátierky
Ďalšie informácie
Balenie : 100 g
Hmotnosť pevného podielu po odkvapkaní : 70 g
Kartón : 100 ks (objednať je možné ľubovoľné množstvo kusov)
Skladovanie : Uchovajte na chladnom a suchom mieste, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu
Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.