Zemiakové halušky (Gnocchi) PAIP 1000g
Zemiakové halušky (Gnocchi) PAIP 1000g
Zemiakové halušky PAIP obsahujú 80% zemiakov Rýchla a nenáročná príprava...chutia ako od babičky Zobraziť viac
Gnocchi (noky, ňoky) sú potravinárske výrobky v tvare malých knedličky zo zemiakového cesta . Pôvodom pochádzajú z Talianska a používajú sa ako príloha pravdepodobne už od rímskych čias. Ako príloha sa podávajú k omáčkam, v talianskej kuchyni sa tiež zapekajú so syrom na mnoho spôsobov.
Zloženie
Zemiakové pyré 80% (voda, hydratované zemiakové vločky obsahujúce emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselín), výberová múka typ 00, b ramborový škrob, soľ, konzervant: sorbit draselný, prírodná aróma, korenie, regulátor kyslosti: kyselina mlé posyp).
Alergénne informácie: Výrobok obsahuje lepok .
Návod na prípravu
Obsah vrecka vysypte do veľkého množstva vriacej, mierne osolenej vody.
Akonáhle halušky vyplávajú, ihneď sceďte.
Možnosti úpravy
Podávame rovnako ako cestoviny; hlavný chod alebo ako prílohu
- Po slovensky: vhodné ku všetkým druhom omáčok, napr. paradajková, kôprová, hubová, s gulášom, s kapustou a s údeným mäsom. Alebo aj na sladko ako škubánky s makom a orechmi
Po taliansku: predovšetkým s paradajkovými omáčkami a bazalkou , s gorgonzolou, so smotanovými omáčkami, s pestom alebo len s olivovým olejom a posypané parmezánom, s rozpusteným maslom a šalviou, s bolonskou omáčkou, a aj s hubami
Ďalšie informácie
Balenie: 1 kg
Kartón : 8 ks (objednať je možné ľubovoľné množstvo kusov)
Skladovanie: Uchovajte v chlade a suchu pri okolitej teplote do 25°C
Výživové hodnoty v 100g
Energia | 649 kj /153 kcal |
---|---|
Tuky z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,3 g 0,0 g |
Sacharidy z toho cukry | 34 g 0,5 g |
Vláknina | 2 g |
Bielkoviny | 4 g |
Soľ | 0,5 g |
Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.