Cannelloni Opera 250g
Cannelloni Opera 250g
Talianske cestovinové rúrky na plnenie a ihneď na zapečenie Zobraziť viac
Semolina je múka z tvrdej pšenice, z čoho plynie aj ďalší používaný názov tohto druhu cestovín, a to cestoviny z tvrdej pšenice. Tvrdá pšenica je druhým najrozšírenejším druhom pšenice. Pestuje sa v Európe, Austrálii a Kanade. Na výrobu väčšiny tuzemských cestovín sa používa pšenica obyčajná. Tvrdá pšenica je ako základná surovina na výrobu cestovín drahšia, avšak vhodnejšia. Cestoviny vyrobené zo semoliny sa nelepia, nerozvarujú, sú tvarovo stálejšie a majú vyššiu výťažnosť.
Zloženie
Semolina z tvrdej pšenice .
Obsahuje lepok . Môže obsahovať stopy vajec .
Použitie
- Vymažte pekáč a vysypte strúhankou
- Naplňte cannelloni mletým, ochuteným mäsom (soľ, korenie, trochu strúhaného parmezánu alebo strúhanky a 1 vajce) alebo tvarohom zmiešaným s uvareným špenátom.
- Naskladajte cannelloni na dno. Zalejte bešamelom a paradajkovou omáčkou (polpa). Hore posypte strúhaným syrom.
- Pridajte kúsky masla a dajte zapiecť do rúry pri 180 ° C na 30 - 40 minút.
Recept tu.
Ďalšie informácie
Balenie: 250 g
Kartón: 12 ks (objednať je možné ľubovoľné množstvo kusov)
Skladovanie : Skladujte v suchu a chlade.
Minimálna trvanlivosť do : uvedená na obale.
Výživové hodnoty na 100 g
Energia | 1502 kJ/354 kcal |
---|---|
Tuky z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,4 g 0,3 g |
Sacharidy z toho cukry | 71,6 g 3,4 g |
Bielkoviny | 12 g |
Soľ | 0,005 g |
Vláknina | 3,7 g |
Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.