Mix múky na rímsku Pinsu BIO 800g

La Grande Ruota s.r.l.

Mix múky na rímsku Pinsu BIO 800g

La Grande Ruota s.r.l.

Špeciálna múka pre rímsky typ pizze „Pinsa Romana“. Zobraziť viac

Dostupnosť 7 dní
3,20 € s DPH
+
EAN:
8000786101214
SKU:
60006
Výrobca
La Grande Ruota s.r.l.
Kategórie:
Múka

Špeciálna múka pre rímsky typ pizze „Pinsa Romana“. Pinsa Romana sa vyznačuje chrumkavým povrchom, vláčnosťou vo vnútri a ľahkou nadýchanou štruktúrou. To dosiahneme, pokiaľ cesto absorbuje čo najväčšie množstvo vody, čo závisí od kvality múky a ďalších surovín. Vybraná talianska kvalitná pšeničná múka s vysokým obsahom bielkovín viaže až 80% vody, umožňuje cestu kysnúť až 120 hodín, čo robí cesto ľahko stráviteľné. Ryžová múka zadržiava vodu aj po prepečení výrobku a zároveň napomáha krehkosti a chrumkavosti povrchu. Ďalej múka zo sóje obsahuje kvalitné rastlinné bielkoviny, ktoré plne nahrádzajú vlastnosti masti, pridávanej bežne do pizze. Vďaka použitiu sójovej múky, je potom výrobok 100% rastlinného pôvodu. Ďalšou zložkou je kvalitný prírodný sušený kvások, ktorý zaisťuje rovnomerné kysnutie, štandardnú kvalitu a tiež šetrí čas a náklady na výrobu. Táto optimalizovaná zmes múk je výsledkom dlhoročného vývoja a talianskej tradície, za vzniku famóznej „Pinsy Romany“, ktorá sa nelíši od klasickej pizze iba tvarom, ale hlavne chuťou, krehkosťou a výrobným postupom.

Zloženie:

PŠENIČNÁ múka typu 0* (75%) s vysokým obsahom bielkovín (pôvod Taliansko a ďalšie štáty), ryžová múka*, restovaná SOJOVÁ múka*, polotovar (PŠENIČNÁ múka typu "0"*, PŠENIČNÝ kvások*, kyselina askorbová , sušené instantné droždie*

*=BIO

Výživové údaje v 100g výrobku:

Energia 1461kJ/348kcal, tuky 2,1g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3g, sacharidy 73g, z toho cukry 1,8g, bielkoviny 13g, soľ 0,001g.

Príprava:

Ingrediencie: 400g múky na pinse, 320ml vody, 8,8 g soli, 8g olivového oleja.

Ingredinci zmiešame a vzniknuté cesto necháme 1-1,5 hod nakysnúť. Cesto rozvaľkáme na olejom vymastený plech, pečieme 7-8min pri 250 °C. Pizzu ozdobíme a pečieme ďalších 8-9min.

Môžeme pripraviť aj iba pinsa chlieb - rozvaľkáme cesto, pridáme rozmarín, soľ a trochu olivového oleja. Pečieme 15-18 minút v rúre na 220 C.

24.08.2023
recipe image

Anglickú slaninu nakrájanú na kúsky za stáleho miešania osmahneme na olivovom oleji s nakrájaným cesnakom.Pridáme šampiňóny alebo huby (aj sušené) nakrájané nadrobno. Podlejeme vínom, necháme víno…

Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.