Pappardelle vaječné Granoro 500g
Pappardelle vaječné Granoro 500g
Sušené semolínové, vaječné cestoviny. Zobraziť viac
Semolina je múka z tvrdej pšenice, z čoho plynie aj ďalší používaný názov tohto druhu cestovín, a to cestoviny z tvrdej pšenice. Semolina je druhým najrozšírenejším druhom. Pestuje sa v Európe, Austrálii a Kanade. Na výrobu väčšiny tuzemských cestovín sa používa pšenica obyčajná. Tvrdá pšenica je ako základná surovina na výrobu cestovín drahšia, avšak vhodnejšia. Cestoviny vyrobené zo semoliny sa nelepia, nerozvarujú, sú tvarovo stálejšie.
Zloženie
Semolina z tvrdej pšenice ( Triticum Durum ),
Čerstvé vajcia (26,53%) kategórie A z talianskeho chovu
Obsahuje lepok, vajcia.
Rady pre správne uvarenie cestovín GRANORO
- Správne množstvo vody a soli: pomer by mal byť 1 liter vody, 10 g soli na 100 g cestovín
- Tvar hrnca: voľte taký, aby sme vždy ponorili cestoviny ihneď celé do vriacej vody - napr. na špagety sa hodí lepšie oválny hrniec. Po 2 minútach je potrebné premiešať cestoviny drevenou varechou a zdvihnúť ich od dna, tak, aby plávali voľne vo vode
- Za občasného miešania varíme po dobu uvedenú na prednej strane obalu.
Ďalšie informácie
Balenie : 500 g
Kartón : 12 ks (objednať je možné ľubovoľné množstvo kusov)
Skladovanie : Skladujte v suchu a chráňte pred priamym slnečným svetlom
Výživové hodnoty na 100 g
Energia | 1563 kJ/369kcal |
---|---|
Tuky z toho nasýtené mastné kyseliny | 4,3 g 1,4 g |
Sacharidy z toho cukry | 66 g 2,3 g |
Vláknina | 3,4 g |
Bielkoviny | 15 g |
Soľ | 0,0075 g |
Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.