Pappardelle vaječné Granoro 500g

Pastificio Attilio Mastromauro Granoro s.r.l.

Sušené semolínové, vaječné cestoviny. Zobraziť viac

Dostupnosť 7 dní
2,80 € s DPH
+
EAN:
8007290231222
SKU:
39009
Výrobca
Pastificio Attilio Mastromauro Granoro s.r.l.
Kategórie:
Vaječné

Semolina je múka z tvrdej pšenice, z čoho plynie aj ďalší používaný názov tohto druhu cestovín, a to cestoviny z tvrdej pšenice. Semolina je druhým najrozšírenejším druhom. Pestuje sa v Európe, Austrálii a Kanade. Na výrobu väčšiny tuzemských cestovín sa používa pšenica obyčajná. Tvrdá pšenica je ako základná surovina na výrobu cestovín drahšia, avšak vhodnejšia. Cestoviny vyrobené zo semoliny sa nelepia, nerozvarujú, sú tvarovo stálejšie.

Zloženie

Semolina z tvrdej pšenice ( Triticum Durum ),
Čerstvé vajcia (26,53%) kategórie A z talianskeho chovu
Obsahuje lepok, vajcia.

Rady pre správne uvarenie cestovín GRANORO

  • Správne množstvo vody a soli: pomer by mal byť 1 liter vody, 10 g soli na 100 g cestovín
  • Tvar hrnca: voľte taký, aby sme vždy ponorili cestoviny ihneď celé do vriacej vody - napr. na špagety sa hodí lepšie oválny hrniec. Po 2 minútach je potrebné premiešať cestoviny drevenou varechou a zdvihnúť ich od dna, tak, aby plávali voľne vo vode
  • Za občasného miešania varíme po dobu uvedenú na prednej strane obalu.

Ďalšie informácie

Balenie : 500 g
Kartón : 12 ks (objednať je možné ľubovoľné množstvo kusov)
Skladovanie : Skladujte v suchu a chráňte pred priamym slnečným svetlom

Výživové hodnoty na 100 g

Energia 1563 kJ/369kcal

Tuky

z toho nasýtené mastné kyseliny

4,3 g

1,4 g

Sacharidy

z toho cukry

66 g

2,3 g

Vláknina 3,4 g
Bielkoviny 15 g
Soľ 0,0075 g
24.08.2023
recipe image

Anglickú slaninu nakrájanú na kúsky za stáleho miešania osmahneme na olivovom oleji s nakrájaným cesnakom.Pridáme šampiňóny alebo huby (aj sušené) nakrájané nadrobno. Podlejeme vínom, necháme víno…

Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.